Vigilat's Quirky Wiesje

Onze eerste OES.
Onze Wiesje.
Wiesje is geboren op 20 februari 2016 
bij kennel Vigilat's van Eef ter Mors in Enschede.
Ze is een pittige tante. Heeft een flinke eigen wil en wil heel graag heel veel aandacht.  Ze houd ook van slapen, kan de hele dag op de bank liggen met haar koppie op een kussen.. spelen is niet zo heel erg aan haar besteed. Ze wil wel eens met een touwtje trekken en af en toe met Saar rennen maar verder laat ze de andere twee lekker hun gang gaan en bekijkt het van een afstandje. De zee vind Wiesje wel helemaal geweldig. Ze rent dan heerlijk over het strand en durf best een heel stuk de zee in te gaan. Wiesje is bij tijd en wijle wel een lieve beschermdende tante voor Isla.

Isn't She Lovely of Padirac

Onze Saar. 
Saar is geboren op 9 januari 2018 bij kennel Padirac van Ria en Broer van der Wal in Burdaard. 
Saar is een heel lief meisje. Ze heeft een zacht karakter en is erg relaxed. Ze neemt het leven zoals het komt, laat alles gewoon gebeuren. Of ze nu bij de dierenarts op de tafel moet, of een bevalling moet doen, ze blijft rustig. Saar houd veel van spelen en rennen. Ze speelt de hele dag met Isla..met de bal, een touw of 'tikkertje'. En de zee is ook bij Saar favoriet!    Saar is  ook de moeder van onze eerste twee nestje. Zoals gezegd erg relaxed en dat heeft ze ook overgebracht op haar puppen,    2 reutjes en 3 teefjes  van het eerste nest en 2 teefjes en 2 reutjes van het tweede nest, die net zo in het leven staan als hun ouders. 

Mackenzie of Brammer Bairns

Onze Isla 
Isla is geboren op 6 april 2020 en is de dochter van Saar.  Het is een pittig dametje. Doordat ze de jongste is wil ze alle aandacht voor zichzelf en als ze dat niet krijgt gaat ze blaffen. Aan de andere kant is ze ook vreselijk lief en kan zomaar een poos op je schoot komen liggen. Alsof ze een klein hondje is..  Isla vind alles leuk als ze maar mee mag. Wandelen...naar puppy cursus en nu inmiddels voor gevorderden..met de auto mee..de zee.   Thuis vind ze het helemaal geweldig om met een touwtje te spelen.  Dat legt ze voor ons neer en wacht tot wij het weggooien. En dan heeft ze echt veel geduld hoor, want soms duurt het wel een poosje (lamme arm enz) en dan gaat ze gewoon zitten wachten..
Isla is inmiddels kwa gezondheid goedgekeurd (zie nieuws)en zal hopelijk in de zomer van 2023 een nestje krijgen.