Vigilat's Quirky Wiesje

Onze eerste OES.
Onze Wiesje.
Wiesje is geboren op 20 februari 2016 
bij kennel Vigilat's van Eef ter Mors in Enschede.
Ze is een pittige tante. Heeft een flinke eigen wil en wil heel graag heel veel aandacht. Ze houd van slapen, kan de hele dag op de bank liggen met haar koppie op een kussen.. spelen is niet zo heel erg aan haar besteed. Ze wil wel eens met een touwtje trekken en af en toe met Saar rennen maar verder laat ze de andere twee lekker hun gang gaan en bekijkt het van een afstandje. De zee vind Wiesje wel helemaal geweldig. Ze rent dan heerlijk over het strand en durf best een heel stuk de zee in te gaan. Wiesje is bij tijd en wijle wel een lieve beschermdende tante voor Isla.

Isn't She Lovely of Padirac

Onze Saar. 
Saar is geboren op 9 januari 2018 bij kennel Padirac van Ria en Broer van der Wal in Burdaard. 
Saar is een heel lief meisje. Ze heeft een zacht karakter en is erg relaxed. Ze neemt het leven zoals het komt, laat alles gewoon gebeuren. Of ze nu bij de dierenarts op de tafel moet, of een bevalling moet doen, ze blijft rustig. Saar houd veel van spelen en rennen. Ze speelt de hele dag met Isla..met de bal, een touw of 'tikkertje'. En de zee is ook bij Saar favoriet!    Saar is  ook de moeder van ons eerste nestje. Zoals gezegd erg relaxed en dat heeft ze ook overgebracht op haar puppen. 2 reutjes en 3 teefjes die net zo in het leven staan als hun ouders.  We hopen met Saar nog twee nestjes te kunnen beleven. 

Mackenzie of Brammer Bairns

Onze Isla. 
Isla is geboren op 6 april 2020 bij ons thuis
De dochter van Saar en hopelijk de voortzetter van ons kennel.
Ze is pas zes maanden op het moment van schrijven en dus nog een echte pup. Mevrouw denkt dat alles de hele dag kan gaan zoals zij wil. Haar moeder moet spelen, wat ze niet erg vind..haar tante moet ook meedoen dus dan krijgt ze wel eens en snauw want tante Wiesje is niet van het spelen. Ze heeft inmiddels 1 show gelopen op de International Dogshow Maastricht en werd daar eerste als beste baby met een super keurrapport en een Veel Belovend.  Binnenkort starten we met de keuringen van Isla. Zij zal, net als Saar,gekeurd worden op HD en ogen, wat verplicht is als je via het fokbeleid van de OESCN  fokt..maar ook op ED en haar DNA zal worden getest.